Sinds het laatste kwartaal van 2019 maakt onze fabriek in Zevenhuizen de welbekende private label sausflessen voor Remia. Remia koos onder meer voor Hordijk vanwege de leverbetrouwbaarheid, goede prijs-kwaliteitverhouding en local sourcing.

Als private label staan de zogenoemde top-down-flessen onder meer in het assortiment bij Albert Heijn, Jumbo en bij Superunie leden Hoogvliet en Plus. Daarnaast worden ze geëxporteerd. Het gaat om de 500 ml- en 750 ml-uitvoeringen, die helemaal van polypropeen (PP) zijn gemaakt.

Remia is net als Hordijk een familiebedrijf, dat draagt positief bij aan de manier van samenwerken en zakendoen.

Voor de productie van de saus flessen heeft Hordijk geïnvesteerd in een extrusieblaasmachine en in inpakautomatisering. Na het blazen worden de flessen getest op lekkage en volautomatisch ingepakt en gepalletiseerd in de fabriek in Zevenhuizen.

Met de Remia-opdracht heeft Hordijk haar ‘blaasactiviteiten’ uitgebreid. Het was voor het eerst dat op deze schaal flessen van PP-materiaal geblazen werden. De flessen zijn recyclebaar, waardoor elke gebruikte sausfles na inzameling een tweede leven kan krijgen.

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.