Het oog wil ook wat. Dit geldt zeker voor de verpakkingen van home & personal care- en pharmaproducten. Hierbij draait het niet alleen om de inhoud, maar zeker ook om de verpakking. De verpakking is ‘de spiegel’ van het product en het merk.

HDPE of PP is een populair materiaal voor persoonlijke verzorgingsverpakkingen vanwege zijn eigenschappen zoals chemische bestendigheid, sterkte, duurzaamheid en lichtgewicht. Het is geschikt voor een breed scala aan producten en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. HDPE of PP zijn veilig voor gebruik in persoonlijke verzorgingsverpakkingen en voldoet aan de relevante regelgeving voor productveiligheid. Het materiaal is compatibel met een breed scala aan cosmetische en verzorgingsproducten en biedt een betrouwbare bescherming voor de inhoud.

HDPE en PP zijn goed recyclebaar en kunnen na gebruik worden gerecycled om nieuwe producten te maken, waardoor het een duurzame keuze is voor persoonlijke verzorgingsverpakkingen. Het gebruik van gerecyclede HDPE of PP vermindert de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen en helpt de hoeveelheid plasticafval te verminderen.

Selectie van onze producten

1 /

Dit is kolommenblok

Regel voor kolommen

Hier komt tekst voor het tekst mediablok.

Klantervaringen

Remia is net als Hordijk een familiebedrijf, dat draagt positief bij aan de manier van samenwerken en zakendoen.

Lees meer over deze case

Het vraagstuk van Seepje was helder: een fles maken uit 97% gerecycled HDPE

Jasper Gabrielse, Co-founder Seepje
Lees meer over deze case
1 /

Certificeringen en partnerships

1 /

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een home & personal care verpakking? Neem dan contact op met onze vestiging in Zevenhuizen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief