fresh food thermovormen

Food vers

Wij zijn marktleider in het produceren van verpakkingen voor verse voedingsmiddelen

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van grote series thermogevormde verpakkingen van (r)PET  en PP voor verse en kort houdbare voedingsmiddelen.

Bij Hordijk leveren we zowel op maat gemaakte als standaard verpakkingsoplossingen. In twee moderne fabrieken in Zaandam worden, onder strikte BRC-goedgekeurde hygiënische omstandigheden, onze verpakkingen geproduceerd en opgeslagen.

In beide fabrieken extruderen we onze eigen folies. Om de verpakkingen te vormen wordt de folie weer verwarmd en daarna in een matrijs gedrukt en vacuum gezogen. Vervolgens worden de verpakkingen gestapeld, ingepakt en opgeslagen in onze magazijnen klaar om op afroep te worden verstuurd naar onze klanten.

Verpakkingsoplossingen voor verse producten

We bieden verpakkingen voor verschillende segmenten in vers en denken graag mee over de beste oplossing, op maat gemaakt of in standaardformaat.

Andere markt?

Hordijk zit al meer dan 100 jaar in de verpakkingen voor verse voedingsproducten. PET-verpakkingen zijn ook uitermate geschikt voor andere toepassingen: bijv. zoet- en snoepwaren, desserts etc. Neem contact op met ons sales team en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.