Het oog wil ook wat. Dit geldt zeker voor de verpakkingen van home & personal care- en pharmaproducten. Hierbij draait het niet alleen om de inhoud, maar zeker ook om de verpakking. De verpakking is ‘de spiegel’ van het product en het merk.

HDPE of PP is een populair materiaal voor persoonlijke verzorgingsverpakkingen vanwege zijn eigenschappen zoals chemische bestendigheid, sterkte, duurzaamheid en lichtgewicht. Het is geschikt voor een breed scala aan producten en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. HDPE of PP zijn veilig voor gebruik in persoonlijke verzorgingsverpakkingen en voldoet aan de relevante regelgeving voor productveiligheid. Het materiaal is compatibel met een breed scala aan cosmetische en verzorgingsproducten en biedt een betrouwbare bescherming voor de inhoud.

HDPE en PP zijn goed recyclebaar en kunnen na gebruik worden gerecycled om nieuwe producten te maken, waardoor het een duurzame keuze is voor persoonlijke verzorgingsverpakkingen. Het gebruik van gerecyclede HDPE of PP vermindert de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen en helpt de hoeveelheid plasticafval te verminderen.

Selectie van onze producten

1 /

Klantervaringen

Logo-Seepje

Het vraagstuk van Seepje was helder: een fles maken uit 97% gerecycled HDPE

Jasper Gabrielse, Co-founder Seepje
Lees meer over deze case
1 /

Certificeringen en partnerships

Algemeen certificeringen logo ISO 9001
Algemeen certificeringen logo BRC
Algemeen branches logo nrk
Algemeen branches logo nrk verpakkingen
Algemeen partnerships logo plastic pact
logo nvc
1 /

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een home & personal care verpakking? Neem dan contact op met onze vestiging in Zevenhuizen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.