Pharma-verpakking van PP

Farmaceutische verpakkingen moeten voldoen aan strikte regelgeving. PP is een materiaal geschikt voor gebruik in farmaceutische verpakkingen en voldoet aan strenge voorschriften en richtlijnen voor productveiligheid. Het materiaal biedt een veilige en hygiënische verpakkingsoplossing voor verschillende soorten medicijnen en farmaceutische producten.

PP-verpakkingen zijn bestand tegen chemicaliën, vocht, en microbiële contaminatie, wat cruciaal is voor de opslag en distributie van farmaceutische producten. Ze bieden ook bescherming tegen licht en zuurstof, waardoor de stabiliteit en kwaliteit van de inhoud worden behouden.

Geïsoleerde thermische piepschuim dozen

EPS-dozen zijn thermisch geïsoleerd en worden gebruikt voor de temperatuurbescherming van tijd-temperatuurgevoelige producten zoals farmaceutische producten of voedselproducten tijdens transport of opslag.

Een piepschuim doos is de perfecte oplossing om veilig en geconditioneerd farmaceutische middelen, medische producten of biologische stoffen te vervoeren. Ook kunnen de EPS-boxen gebruikt worden voor andere producten waar de temperatuur constant moet zijn, zoals: vlees, vis, bloemen etc.

Voorbeelden van onze producten

1 /

Kolommen blok

Kolommen blok

Dit is tekst media blok.

Klantervaringen

De opdracht: een duurzame variant van een bestaande saladeverpakking voorzien van een tamper-evident sluiting.

Wim Mariën, voormallig accountmanager Hordijk Spuitgiet Verpakkingen
Lees meer over deze case
1 /

Certificeringen en partnerships

1 /

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een pharma-verpakking van PP? Neem dan contact op met onze vestiging in Zevenhuizen.

In Delft maken we, voor pharma, EPS (piepschuim) verpakkingen. Bent u geïnteresseerd in een temperatuurbeschermende verpakking, neem dan contact op met de vestiging in Delft.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief